Blog

Viatge de seguiment de Projectes . Estiu 2015

Mar Joaniquet forma part del Grup de Voluntaris de Aigua per al Sahel. Geògrafa ambientalista i formada en Desenvolupament i Cooperació, va realitzar un viatge de seguiment dels projectes a l’estiu de 2015. La Mar va fer el seguiment de 4 pous finalitzats i un total de 24 visites entre les quals es van rebre noves peticions de pous.

Segons explica Mar al seu Blog “Un poco de mis anhelos”:   “... Des de la infància m’ha interessat la relació de l’home amb el medi, amb el seu entorn, amb la natura, i em fascinen les diferents cultures del món, sobretot aquelles que conserven els seus valors tradicionals, …. Els drets humans i les desigualtats han estat els meus focus de mira i actuació. La Sobirania Alimentària el meu altre gran interès.

Sóc partidària que el que es podria anomenar “cooperació” és una via per denunciar les injustícies, per reflexionar sobre les seves causes i per comprendre la interrelació entre la riquesa d’uns i la pobresa d’altres. El vessant de la denúncia considero que és bàsica, constatant resultats positius, i potser per això des de 1999 estic col·laborant amb l’ONG Survival International.

Mar ha realitzat un excel·lent treball de seguiment que recull en el seu Blog. Podeu llegir-lo clikant sobre el link:

Blog

mar4 mar3

mar2

Leave a Reply